KIBUC (intenzivni seminar) pod vodstvom Ravnatelja IIIGT, Blaža Topolovca održat će se od 16. do 22. lipnja 2019. u Glavotoku na otoku Krku (Samostan sv. Marije, Glavotok 74, Malinska). Cijene smještaja su povoljne, broj mjesta je ograničen. Detaljnije informacije možete zatražiti na mail: edukacije@citis.hr, ili na mob. 091 893 6579 (tajnica CITIS)

Čemu služi KIBUC?

Seminar je obvezni dio edukacije za socioterapeute/ savjetovatelje i psihoterapeute. Mogu se prijaviti svi zainteresirani psihoterapeuti i edukanti psihoterapije, u okviru edukacije CITIS/IIIGT. Ukoliko ostane slobodnih mjesta mogu se uključiti i terapeuti i edukanti drugih instituta za geštalt terapiju u RH kao i terapeuti i edukanti drugih psihoterapijskih pravaca, kao i drugi stručnjaci iz psihosocijalnog područja.
KIBUC traje sedam dana. U njemu kandidati imaju mogućnost da se upuste u duboke procese i intenzivni rad na sebi. Kibuc se održava izvan mjesta stalnog boravka polaznika (što podrazumijeva troškove prehrane i smještaja), kao rezidencijalna radionica u grupi koja je izdvojena iz svakodnevne okoline, čime se intenziviraju procesi grupne dinamike, osigurava više vremena za rad u grupi.
Prijave šaljite na edukacije@citis.hr.